top of page
flyer dans met mij.jpg
Tickets-on-sale-soon.png

Elise is een tienermeisje dat op een dag met haar vriendinnen naar het vuurwerk gaat maar door de harde knallen loopt ze gehoorschade op.

 

Ze hoort zo goed als niets meer en ziet haar grote droom om later danseres te worden, verdwijnen als sneeuw voor de zon.

 

Maar door Marco, de nieuwe buurjongen, neemt alles snel een nieuwe wending, hij heeft een dansgroep en geeft Elise de kans om

mee te dansen, ondanks het onbegrip en afkeurend gedrag van de andere dansers uit zijn dansgroep.

 

De groep repeteert wekelijks in de schuur en Marco en Elise worden verliefd op elkaar.

 

Emma de vaste danspartner van Marco ziet dit helemaal niet zitten en al zeker niet als ze merkt dat zij opzij gezet wordt. Haar slecht karakter maakt van haar een gevaarlijke feeks en ze doet er alles aan om het sprookje tussen Elise en Marco te laten stranden.

Marco is echter vastberaden en gaat verder met Elise tot ze hun doel bereikt hebben, ze repeteren tot alles lukt, Elise laat zich leiden door de trillingen van de muziek en de armen van Marco.

Verdriet, emotie, spanning, eenzaamheid, onbegrip , jaloezie, vriendschap, liefde... alles passeert de revue in deze musical.

Met deze musical willen we het thema gehoorschade en gehoorbescherming op een aangename ontspannen manier maar toch preventief naar de mensen toe brengen.

Er zit ook een levensles in:

“WAT JE OOK OVERKOMT IN HET LEVEN, BLIJF VOOR JE DROMEN GAAN.”

Door er te blijven in geloven en de nodige steun te krijgen is niks helemaal onmogelijk.

Componist/Producer: Patrick Zinotti Coppejans

Script en songteksten: Conny Dewaele

Het verhaal wordt grotendeels verteld door de songteksten en de dans, die verwoorden hoe Elise haar aandoening verwerkt.

EEN MUSICAL VOOR JONG EN OUD

bottom of page